Werkzaamheden

Sanitair: badkamers en toiletten

Biko Bouw is gespecialiseerd in sanitairrenovaties, nieuwe installaties, reparaties, sanitair en betegeling in Noord Holland. Biko Bouw biedt een professionele en kwalitatief hoogstaande afwerking en creëert zo uw droombadkamer.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de badkamer- en sanitairbranche zijn wij trots op ons harde werk, onze professionaliteit, onze klantenservice en het altijd leveren van die hoogwaardige afwerking waar u van droomt.

We kunnen naar u toe komen en u een vrijblijvende offerte geven voor uw volgende badkamerrenovatie- of bouw.

Na de keuken is de badkamer de meest waardevolle ruimte in huis om te verbouwen. Als uw badkamer verouderd en gedateerd is, dan zorgt onze complete renovatiedienst ervoor dat u een badkamer overhoudt waar u graag tijd in doorbrengt.

WhatsApp Image 2020-01-17 at 12.23.39
WhatsApp Image 2020-01-17 at 12.31.32
WhatsApp Image 2020-01-17 at 12.30.43
test
aanbouw
WhatsApp Image 2020-01-17 at 12.15.02

Aanbouwen

Het uitbreiden van uw woonruimte is een ideale manier om uw investering in uw woning te verhogen en de woning een betere wederverkoopwaarde te geven.

De gemiddelde huisuitbreiding voegt een extra 50% van de kosten toe aan een woning. Als de uitbreiding op de juiste manier wordt uitgevoerd, met aandacht voor het ontwerp en de kosten van € 20,000, voegt het meestal ongeveer € 40,000+ toe aan de waarde van de woning. Het is zeer belangrijk dat het ontwerp, de planning en de constructie (samen met de onrust en de rommel, enz.) met veel detail wordt doordacht, en dat is waar wij u bij helpen.

Be bespreken samen met u de planning, organiseren de materialen en bouwen de uitbreiding van elke grootte. Biko Bouw werkt met u samen het gewenste resultaat te bereiken.

Kozijnen

Biko Bouw kan uw raam- of deurkozijnen inzetten en/of vervangen indien dit nodig is.

Steeds meer houten kozijnen worden vervangen door kunststof. En dat is niet zonder goede reden. Kozijnen vervangen door kunststof levert namelijk vele voordelen op.

Het kozijn gaat een leven lang mee, je hoeft ze nooit meer te vervangen.

Je hoeft ze nooit te schilderen, slechts af en toe schoonmaken is voldoende.

Dankzij hogere isolatiewaarde heb je een lager energieverbruik, wat enorm veel energie bespaart in huis. Kies voor maximale isolatie dankzij de IKD-technologie. Dat scheelt in de portemonnee!

Kortom, het vervangen van uw kozijn(en) is een investering die zichzelf terugverdient.

WhatsApp Image 2020-01-17 at 12.00.01
WhatsApp Image 2020-01-17 at 12.36.05
WhatsApp Image 2020-01-17 at 12.26.08
WhatsApp Image 2020-01-17 at 12.33.17
WhatsApp Image 2020-01-17 at 12.34.12
WhatsApp Image 2020-01-17 at 12.08.00

Stuc- en tegelwerk

Zoekt u naar stucwerk in Noord Holland, bijvoorbeeld om het plafond eindelijk mooi glad en strak te laten maken, of om ervoor te zorgen dat u de wanden netjes kunt sauzen?

Biko Bouw zorgt voor professioneel stucwerk, door gebruik te maken van de best mogelijke materialen en tools.

Dankzij onze uitgebreide ervaring in Noord Holland en omstreken kennen we de huizen en weten we als geen ander hoe we kunnen zorgen voor een strak resultaat. Wilt u uw klassieke pand in de stad laten stucen, of elders gebruik maken van stucwerk? Wij zijn u er graag mee van dienst.

Metselwerk

Biko Bouw is een vertrouwd bedrijf voor al uw metselwerk, sierwerk, restauratie en voegwerk. 

De medewerkers van Biko Bouw werken vakbekwaam en hebben hun specialisaties. Daarbij kunt u denken aan alles op het gebied van metselwerk, sierwerk, restauratie en voegwerk. Oftewel alles wat met steen te maken heeft.

U wilt natuurlijk het beste resultaat. Het is daarbij dan ook zonder meer onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u gewenste werkzaamheden. Wij streven ernaar om al ons metselwerk, sierwerk, restauratie en voegwerk naar volle tevredenheid uit te voeren.

Onze expertise op het gebied van metselwerk, sierwerk, restauratie en voegwerk is erg breed, en wij staan daarmee dan ook altijd voor u klaar. Ook als u speciale wensen heeft, kunt u ons hierover altijd benaderen voor vragen of om uw wensen te overleggen. Wij zullen dan in overleg met u een passende oplossing aanbieden en na uw akkoord de gevraagde werkzaamheden met plezier voor u uitvoeren!

WhatsApp Image 2020-01-17 at 12.14.45
WhatsApp Image 2020-01-17 at 12.17.36
WhatsApp Image 2020-01-17 at 12.01.13
unnamed
tuin aanleg
WhatsApp Image 2020-01-17 at 12.04.10

Tuin Aanleg

Biko Bouw werkt met een team van vakmensen die met veel zorg uw tuin aanleggen. De kwaliteit van de tuinaanleg zorgt ervoor dat het ontwerp het beste tot zijn recht komt.

Om ook op langere termijn van uw tuin te kunnen blijven genieten is het noodzakelijk deze goed en kundig aan te leggen maar ook te onderhouden. Voor advies en uitvoering van het onderhoud van uw tuin kunt u een beroep doen op onze vakkennis en vakmanschap. 

Wij helpen u graag bij het betegelen, bouwen van houtwerk-oplossingen maar bijvoorbeeld ook bij schuttingen en dergelijken!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we eventueel voor u kunnen betekenen! Klik hiervoor op onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan.